View Single Post
Stary 13-02-2012, 08:20   #14
m_g
ford::advanced

Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
Domyślnie Odp: instalacja wodorowa - czy to bezpieczne dla silnika

Cytat:
Napisał darnel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To nie słuchaj bzdur i ich nie powielaj, bo to plotkarstwo... Auto nie przejdzie przeglądu technicznego??? A kto rozpozna urządzenie , które nie ma homologacji? Blos też nie jest już legalnym elementem wyposażenia instalacji gazowych a nie słyszałem, żeby ktoś nie przeszedł z nim przeglądu. Nie jest tu najważniejsze, czy auto przejdzie jakis przegląd, ale jak będzie z funkcjonalnością :/
Popatrz na zdjęcia, jak to jest montowane, każdy diagnosta jak wejdzie pod kanał i zobaczy takie urządzenie to może poprosić o papiery(homologację , certyfikat bezpieczeństwa itp), ja nie mówię o stacjach które podbijają każdego trupa i zaliczą im przegląd byle by zarobić,ale chodzi mi o stacje, które naprawdę sprawdzają stan techniczny i nie dopuszczają do ruchu byle samochodów.

Dodatkowo nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale tak jak ja mam np OC+ubezpieczenie od pożaru, albo ktoś kto ma AC i samochód się zajara od takiej instalacji, bo każdy warsztat to montuje na ODPOWIEDZIALNOŚĆ KLIENTA to nie przysługują ci żadne prawa do roszczeń z tytułu ubezpieczenia. No ale ty wiesz lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
m_g jest offline   Odpowiedź z Cytatem