Cytat:
|
To nie słuchaj bzdur i ich nie powielaj, bo to plotkarstwo... Auto nie przejdzie przeglądu technicznego??? A kto rozpozna urządzenie , które nie ma homologacji? Blos też nie jest już legalnym elementem wyposażenia instalacji gazowych a nie słyszałem, żeby ktoś nie przeszedł z nim przeglądu. Nie jest tu najważniejsze, czy auto przejdzie jakis przegląd, ale jak będzie z funkcjonalnością :/
|
Popatrz na zdjęcia, jak to jest montowane, każdy diagnosta jak wejdzie pod kanał i zobaczy takie urządzenie to może poprosić o papiery(homologację , certyfikat bezpieczeństwa itp), ja nie mówię o stacjach które podbijają każdego trupa i zaliczą im przegląd byle by zarobić,ale chodzi mi o stacje, które naprawdę sprawdzają stan techniczny i nie dopuszczają do ruchu byle samochodów.
Dodatkowo nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale tak jak ja mam np OC+ubezpieczenie od pożaru, albo ktoś kto ma AC i samochód się zajara od takiej instalacji, bo każdy warsztat to montuje na ODPOWIEDZIALNOŚĆ KLIENTA to nie przysługują ci żadne prawa do roszczeń z tytułu ubezpieczenia. No ale ty wiesz lepiej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.