View Single Post
Stary 13-02-2012, 23:28   #7
darnel
ford::expert

Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Zamykanie tematów z rozwiązanym problemem

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli się nie mylę to 17 postów zostało wykasowane
Rzeźnicy a nie ludzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał Slawko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTCS to nie jest TCS, dlatego działa inaczej
No myślałem nad tym i założyłem, że masz rację - stąd wniosek, że wspomaganie ABS w celu przyblokowania kół (BTCS) nie powinno uruchamiać kontrolki a zadziałanie systemu obniżania mocy dostarczanej na koła (TCS) już powinno... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Spoko, znowu o coś mądrzejszy jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli widzisz Darek jakiś temat co zostało już wszystko powiedziane od A do Z zaraportuj, podane wszystkie możliwe rozwiązania przeczytamy i podejmiemy kroki.
Tą odpowiedzią wyczerpałeś zagadnienie tego wątku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wszystko jasne