Cytat:
|
Tą odpowiedzią wyczerpałeś zagadnienie tego wątku Wszystko jasne
|
Tylko pamiętaj Darku, aby zgłaszać te tematy w których padła odpowiedź całkowicie wyjaśniająca
zagadnienie poruszone w tytule, nie w poście autora.
np.:
Tytuł: ile to jest 2x2?
post autora: liczę i liczę i nie moge policzyć
odp.1: czym liczysz?
odp.2: liczysz kalkulatorem firmy X, czy Y, bo one maja inny algorytm
odp.3: mnie jak liczę recznie wychodzi 5
odp.4: policz liczydłami, bedzie dokładniej
odp.5: 2x2=4 i nigdy nie bedzie inaczej
Powyzszy przykład jest skrajny, ale obrazujacy tego typu watki. Jak widzisz odp.1,2,3,4 jest czysta spekulacją, nie majacą nic do tematu itp. sa do usuniecia aby nie robic metliku w głowach innym czytajacym. Temat do zamkniecia, bo tu nie da sie nic wiecej napisać.
Ale, watek o tytule "falują obroty na zimnym" juz nie bedzie do zamknięcia, bo przyczyn jest wiele i kazdy może mieć inne i bez sensu byłoby zakładanie nowego przez kazdego z osobna.
Poruszony temat o BTCS jest jeszcze inną odmianą w/w watków, bo autor stwierdza w tytule, ze układ mu nie działa(odpowiednik tych falujacych obrotów), ale dopiero w poście dowiadujemy sie o tym, ze swoje stwierdzenie opiera na tym, ze nie zapala mu sie kontrolka(odpowiednik tego 2x2).
Zwróc uwagę, że wykasowane odpowiedzi było o ABS a nie o BTCS. Ja wiem, ze próbowaliście czegos sie dowiedzieć, ale to wynikało, ze odpowiadający nie wiedzieli jak to działa, a w sumie dyskusja sprowadzona była do tego, czy ABS jest na dwa koła, czy na 4. Jak widzisz, niewiele miało to wspólnego z tytułem.