Witam. Jakiś czas temu doświadczyłem poślizgu na łuczku przez co udeżyłem w wysoki krawężnik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po tym incydencie kierownica juz nie patrzy prosto a nawet zaczął uciekac na prawą strone, auto dostało wibracji i zaczeło coś buczec jakby łożysko tak od 60km/h. Okazało sie, że felga dośc mocno sie pogieła i trzeba było ją zmienic. Po tym wibracje znikły i auto jedzie prościutko, ale kierownica nadal patrzy krzywo. Najgorsze jest ten hałas z przodu jakby łożysko... Podniosłem całe auto w góre i puściłem na biegu. Gdy prawe koło sie nie kręci to jest cisza a gdy je puszcze to znów hałasuje. Dodam, że dośc ciężko sie je kręci ręką jakby coś hamowało ale tarcze są zimne. Czy łożysko tak mogło dostac czy to coś dalej...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bede wdzięczny za pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.