Temat: [C-MAX 2003-2007] Dziwnie ściąga na jedną stronę
View Single Post
Stary 15-02-2012, 07:41   #73
panoramix
ford::average

Model: Focus C-Max / Volvo V50
Silnik: 1,6 tdci / 1.6D
Rocznik: 2004 / 2007
Domyślnie

Cytat:
Napisał jacokrosno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dalej jest wszystko wporzadku i nie sciaga?

Dalej wszystko w porządku i nie ściąga - tak brzmi moja odpowiedź :-)
Napewno jazda jest teraz przyjemniejsza. Zastanawia mnie tylko jedna kwestia. Akurat miałem okazje jechać Focusem MKI, również w pięknej wersji GHIA, ale co ważniejsze - autko ma 80tyś przebiegu, pierwszy właściciel, dbający o niego jak o przysłowiowe oczko w głowie, non stop serwisowany w ASO itp itd. Do czego zmierzam - ano zmierzam do tego że charakterystyka układu kierowniczego tego auta jest zupełnie inna. Tam wystarcza puścić kierownice a ona zawsze żwawo wraca do swojej pozycji do jazy na wprost, prowadzi się naprawdę idealnie. U mnie w C-Maxie jest trochę inaczej. Owszem, przy większym skręcie kierownica powróci do jazdy na wprost, ale przy delikatnym skręcaniukierownica jest w stanie pozostać w swoim miejscu i należy ją samoczynnie powrócić do jazdy na wprost.

Niemniej faktem jest co powtórzę raz jeszcze - wg. mojego odczucia auto nie ściąga i prowadzi się naprawdę bardzo dobrze.

Cytat:
Napisał jacokrosno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jak kolego panoramix?
A jak u Ciebie Kolego jacokrosno? Z czym u ciebie jest problem? Mozesz opisac swoj 'problem'?

Ostatnio edytowane przez Wojtek ; 18-02-2012 o 17:41
panoramix jest offline   Odpowiedź z Cytatem