View Single Post
Stary 15-02-2012, 19:31   #156
Wojtek
ford::expert

Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
Domyślnie Odp: Ciekawe linki , zdjęcia....

emtees , z wielką uwagą przeczytałem to co napisałeś. Należy Ci się kilka słów wyjaśnienia.

Tomiscorpio był u nas dość długo , bo 6 lat. Jego zachowanie , sposób wypowiedzi , tok myślenia , był zgoła odmienny od zasad , które panują w cywilizowanym świecie.
Wielokrotnie zwracaliśmy mu uwagę. Wielokrotnie dostawał ostrzeżenia i wielokrotnie ze względu na swoje zachowanie miał ograniczony dostęp do Forum. Nic to nie pomagało i dlatego został na trwałe usunięty z naszego grona.
Jakiś czas temu ponownie zarejestrował się pod nickiem : ford-tech.pl.
Takie działania są zabronione przez regulamin FCP. Dlatego ponownie został usunięty.
Jak się teraz okazało , błędnie wywnioskowaliśmy , że to Tomiscorpio jest administratorem Twojego Forum ford-tech.pl .
Nigdy byśmy sobie nie pozwolili na takie szydercze dopiski z naszej strony. Te dopiski były skierowane tylko i wyłącznie w stronę Tomiscorpio. Nawet po naszych postach można poznać , że tylko na nim się skupiliśmy. Zbyt dużo nerw nam popsuł. Zbyt wiele razy byliśmy pobłażliwi dla niego i to się na nas zemściło przez cały ten okres.
Nawet nie umiał z godnością odejść z naszego grona. Były wyzwiska , straszenie , przekleństwa itp.

emtees w swoim imieniu i w imieniu całego FCP chciałem Cię przeprosić za nasze posty. W żadnym wypadku nie mieliśmy Ciebie na myśli. Tak jak już napisałem wszystko to było skierowane w stronę Tomiscorpio. Jeszcze jak założył klona na naszym Forum z takim nickiem , to... Sam rozumiesz.

Ja bym proponował współpracę między naszymi forami. W żadnym wypadku jakiejś rywalizacji. Chciałbym abyśmy się wzajemnie wspierali i pomagali tak jak to tylko będzie możliwe.

Z wyrazami szacunku
Wojtek.

Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim.

KU PRZESTRODZE !
http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!!
Wojtek jest offline   Odpowiedź z Cytatem