Temat: [Ogólne] kamerka w aucie ?
View Single Post
Stary 19-02-2012, 20:48   #35
M.A.G.
FCP member

Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
Domyślnie Odp: kamerka w aucie ?

mark_TDDI, nie montuję tego po to, żeby kablować na innych kierowców (wyprzedzanie na ciągłej, na przejściu, wjeżdżanie na "czerwonym" itp.) tylko po to, żeby w razie "przygody" mieć twardy dowód.

AC posiadam i owszem - pomogło mi bardzo jak Foczkę straciłem, ale nie pomogło udowodnić, że gość jechał nieprzepisowo jak mi przywalił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Weź też pod uwagę, że taka kamerka to również "dyscyplina" dla jej posiadacza - zapisuje również wszystkie jego wykroczenia, więc jej zapis działa w obie strony i trzeba być tego świadomym.

Wracając do tematu...

...dzisiaj przymierzałem kamerkę w różnych miejscach i niestety - najlepsze miejsce dla niej to przy lusterku więc kombinowanie by była niewidoczna odpada.

Jedyne co dało się ukryć to kabel zasilający - byłem zaskoczony, że jest taki długi - 3,5 metra, spokojnie wystarczył, żeby pociągnąć go pod podsufitką i uszczelką drzwi, potem pod fotelem i sięga do dołożonego rozgałęzienia zapalniczki przy fotelu kierowcy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez M.A.G. ; 19-02-2012 o 21:05
M.A.G. jest offline   Odpowiedź z Cytatem