Tempomat aktywowany!!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na wstępie
Serdeczne dzięki dla osób które odpowiedziały mi na PW (i nie tylko) w tej sprawie.
Z racji tego że wybieram się lada dzień z dłuższą trasę zależało mi na czasie. Więc podzwoniłem jednak po ASO, gdyż kontakt nadany na PW nie dysponował czasem w tym tygodniu.
Teraz trochę informacji może komuś sie przyda.
Dzwoniłem do :
ASO Płońsk - odniosłem wrażenie że tematu nie przerabiali ale podejmą się zlecenia (cena 250 brutto)
ASO Bielany W-wa - szybka konsultacja z serwisantami i okazało się że temat ćwiczony (cena 250 brutto) realizacja tego samego dnia
ASO Popularna - opowieści o nie kompatybilności wiązek (nie twierdze że nieprawdziwe) ale cena po dłuższej konsultacji z 500 zł brutto!!! grzecznie podziękowałem.
Wybór padł na Bielany -całość z przyjęciem ok 1h. sprawnie i przyjemnie, przy okazji zaktualizowano PCM.
Koszty:
Kierownica w stanie b.dobrym z tego samego roku co moj - 235 (z przesyłką).
Programowanie 247 brutto (tyle na fakturze).
Montaż własny - bezcenne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Została kierownica do sprzedania z moimi przyciskami.
BTW: Jaki komunikat (chodzi też o język) macie po włączeniu tempomatu na Convers+
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U mnie Convers+ ustawiony jest na jęz. polski po włączeniu tempo pojawia się komunikat (
Cruise Control Standby) i po wcisnięciu +/- zaczyna działać. Spróbuje jeszcze zmienić język w Conv+ na angielski i powtórnie na polski.
Ale to ciekawostka i tak jestem bardzo zadowolony z faktu posiadanie tempomatu.
Pozdrawiam