Cytat:
|
A , dwa lata temu zaczęło się tak niewinnie...
|
Taaa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nigdy tego nie zapomnę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. "Skoro Ty nie masz możliwości przyjechać na spot, to spot przyjedzie do ciebie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum."..."I żeby nie było,że ja sobie tylko powiedziałem..."
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wojtku to są słowa,które widzę co dziennie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dobra,ale pisać mnie się na listę i ją podnosić do góry.