View Single Post
Stary 23-02-2012, 17:01   #2654
INVERTER
ford::advanced

Model: Mondeo Mk3 Ghia X Black Panther
Silnik: 2.0 TDCI 130 euro3
Rocznik: styczen 2004
Domyślnie Odp: Mondeo MK3 , MK4 CHIP TUNING - kompendium wiedzy

Najwazniejsze ze "KLIENT" jest zadowolony.

Te wtryski to (version 3.0) +40% mocy , i praktycznie bez dymu podczas jazdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozwole sobie zacytowac kolege:

"ja jestem w szoku i sie pytam
gdzie jest kurna
no gdzie jest
D Y M ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. "

Na hamowni ciagnac z 1000obr zawsze widac mocno dym bo niema ruchu powietrza ale od 1500obr jest juz ok .

I jest cisza nawed z zaslepionym EGR, poprostu wszystko dziala tak jak powinno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z tego co wiem od kolegi to auto bylo hamowane przy 2.2bar doladowania.
Aktualnie zmniejszono doladowanie do 2.0bar z troski o orginalne sprzeglo. Jeszcze sie nie sliznelo ale pojawial sie mikro uslizg na 5biegu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozostawiony orginalny uklad wydechowy jest juz bardzo restrykcyjny przy takiej mocy i jego modyfikacja powinna dodac kolejne 5-10KM ale to juz decyzja wlasciciela.

I jest to na chwile obecna najmocniejsze 2.0tdci bez dodatkowych dopalaczy jak NoS czy Methanol Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 23-02-2012 o 18:18
INVERTER jest offline   Odpowiedź z Cytatem