Pyatnie dotyczące wymiane częsci
Witam te forum jest naprawde dobre, przejzalem pare tematów które dotycza naprawy scorpio i które mnie dotyczyly i zrobili mi mechaniki a tu byly odpowiedzi na moje pytania ale mniejsza o to ; )
Chciałbym się zapytać was jako mechaników, fanów motoryzacji bo mam scorpio 1990 i chcialbym wymienic amortyzatory,sworzen z przodku, koncówki jak to nazwał mechanik w ogólę chodzi mi o zawieszenie bo dupa mi troche skacze ostatnio mnie nawet policja zatrzymala hehe z tego powodu bo jechali za mną ; ) Patrzyłem na allegro to te wszystkie czesci sa drogie ale całe auto jest tanie powiedzmy czasami nawet sie trafia za 1000 zl i kupic takie i zamienic wszystko co bedzie mi potrzebne i po miesiacu sprzedac na złom na złomie by dali ze 600 zł bo to ciezki samochód??i przy okazji wziął bym zbiorniczek do spryskiwaczy przyciski do szyb jakis tam akumulator moze bedzie lepszy od mojego. Co wy na to ?? czy to bedzie sie oplacalo czy te czesci beda dobre jesli maja 20 lat?? czy w ogóle wybic ten pomysl sobie z głowy ?
|