Temat: [Scorpio do 1992] Pyatnie dotyczące wymiane częsci
View Single Post
Stary 26-02-2012, 00:53   #7
marcinek118
ford::amateur

Model: SCORPIO
Silnik: 2.0
Rocznik: 1990
Domyślnie Odp: Pyatnie dotyczące wymiane częsci

Dziekuje wszystim za odpowiedzi, przepraszam za niewyrazny tytul ; p
Macie Racje odpuszcze se kupienie starego auta tylko doloze do tego nowe czesci. Wyniesie mnie to pol wartosci samochodu ale co tam ; p

Wiem, że scorpio to wyjatkowy samochód bardzo go lubie i musze wam powiedziec jedna rzec dwa lata temu wszedlem w biznes w którym trzeba bylo wejsc własnym samochodem tygodniowo ok 300-500km i ze znajomym weszlismy w to, balem sie bo nie mialem robionych hamulcow i strasznie mi bila kierownica ale znajomy mechanik mowil ze napewno hamulce zrobilem ponad 500 zł to i pozniej bylo ok i tak jezdze juz od dwoch lat wymienilem przez te dwa lata przeglub, swiece, kable, kopulke,sprezyne,troche trzeba bylo pomalowac itp. starałem sie zeby naprawa miesiecznie nie przekraczala 100 zł czasem nawet pare miesiecy nic nie robilem hehe i wlasnie przyszedl czas na zawieszenie jesli policja jedzie z tylu i mowi ze tyl siedzi to juz chyba pora Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wspomnialem o znajomym ma golfa i on juz dawno w walil w naprawy wiecej niz wartosc samochodu mlodszego od mojego z 7 lat hehe ; ) Scorpio jest idealny na trasy i nie uwazam ze to zlom mimo wieku i w ogóle, duzy fiat, polonez juz dawno by przestal jezdzic hehe ale najlepsze jest to ze nigdy nie widzial garazu a zawsze odpali na dotyk bez gazu. Chyba sie troche rozpisalem ale musialem pochwalic ten samochód ; D
marcinek118 jest offline   Odpowiedź z Cytatem