Temat: [S-MAX 2006-2015] Tuning wnętrza
View Single Post
Stary 26-02-2012, 11:10   #52
domadm
ford::advanced

Model: Ranger Wildtrak P703
Silnik: 2.0 205KM
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: Tuning wnętrza

Cytat:
Napisał kolo100 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wracając jednak do tematu, widzę, że porysowana konsola środkowa to zmora większości z nas. U mnie najbardziej jest to uwidocznione pod dźwignią hamulca ręcznego. Oklejona konsola wygląda u was pięknie. Ja jednak nie mam zdolności manualnych do zrobienia takiego efektu.
Czy ktoś może polecić mi firmę na Śląsku, która zajmuje się oklejaniem konsoli i ile taka przyjemność kosztuje.
Myślę, że każda firma która zajmuje się reklamami powinna dać radę - oni znają się na oklejaniu wszystkiego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mogą jednak nie być chętni do demontażu elementów samochodowych, więc może być tak, że najpierw do jakiegoś mechanika, który wymontuje elementy i z nimi do firmy reklamowej, a potem odwrotna kolejność.

Widzę że jesteś z Żor - przy dwupasmówce po lewej stronie przed Pawłowicami jest warsztat który zajmuje się szybami samochodowymi - oni mają obcykany demontaż elementów, może nawet ci okleją. A jak nie, to pieszo możesz podejść na rynek do Pawłowic, jest tam firma reklamowa (graffiko), oni pewnie ci okleją - mnie kleili reklamy, więc znają się na rzeczy.