View Single Post
Stary 06-03-2012, 08:29   #133
jendrekmak
ford::expert

Model: 2x Citroen C5 Aircross
Silnik: 1.6 PT Hybrid
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Odma – mit, czy przekleństwo w TDCI {opis}

Cytat:
Napisał Matych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
założyłem na nią peszel elektryczny o średnicy 20 mm wypuściłem jak najprostrzym odcinkiem nad sanki przedniego zawieszenia w pobliżu wydechu
Cytat:
Napisał Andrzej_K Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale i tak Twoje rady są bezcenne
wystarczyło zapytać dziadka bo takie sposoby to były znane od dziesięcioleci. spradzało się to w dużych fiatach i starach
Cytat:
Napisał Andrzej_K Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawe tylko gdzie podziały się te opary oleju które tak brudziły?
w końcu zadałeś rozsądne pytanie bo z ekologią nie ma ta metoda nic wspólnego. wszytko idzie w glebę i na przeglądzie mogą się przyczepić

Cytat:
założyłem 3 szt siateczek......Wczoraj było sucho
i to powinno ci wystarczyć. ja tak mam od kilku miesięcy i zero dymienia. a przecież właśnie o to chodzi

Ostatnio edytowane przez jendrekmak ; 06-03-2012 o 08:37
jendrekmak jest offline   Odpowiedź z Cytatem