View Single Post
Stary 06-03-2012, 09:58   #653
cezarg1410
ford::expert

Model: Focus MK3.5
Silnik: 2.0 TDCI 180
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Migająca sprężynka - po raz kolejny.

Cytat:
Napisał mkaminski100 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli jednak sie nie naprawil. Widzisz, a mowilem, ze nie trzeba sie klocic, bo wlasciciele TDCI na Delphi sami w praktyce udowodnia ktory silnik jest lepszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie chce zabrzmiec wrednie, ale dalej twierdzisz, ze TDCI na Delphi jest lepszy niz TDDI? (to tak odnosnie zacieklej dyskusji na drugim forum).
No jasne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak poważnie to jeśli tdci jest sprawne to jest dużo przyjemniejsze niż tddi i ty sam o tym wiesz najlepiej bo maiłeś obydwa. Niestety za tą przyjemność trzeba płacić w postaci np padniętych wtrysków. Generalnie to dla mnie nie jest jakimś niesamowitym problemem to że muszę np wyłożyć 3 koła na regenerację wtrysków. Problemem jest to że nikt nie potrafi mi powiedzieć co temu autu dolega... Gdyby ktokolwiek umiał go zdiagnozować to bym naprawił i dalej twierdził że tdci jest bardzo przyjemne.
Myśleniem łopatologicznym wpadłem na to że wleję mixolu na zbiornik. Jak nie będzie sprężynki to będę stawiał na pompę.

P.S ja zawsze uważałem że delphi to syf Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez cezarg1410 ; 06-03-2012 o 10:09
cezarg1410 jest offline   Odpowiedź z Cytatem