Temat: [Mondeo 2007-2014] Schemat podgrzewania foteli.
View Single Post
Stary 11-03-2012, 11:42   #50
grzesiek128
ford::beginner

Imię: Grzegorz
Model: Mondeo MkIV Titanium
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Schemat podgrzewania foteli.

Zadam głupie pytanie do użytkowników grzanych siedzeń w wersji materiałowej.

Po co to się montuje??? Czy tylko dla satysfakcji, że mam dodatkową funkcję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sam zastanawiam się czy tego nie dodać i po prostu sprawdzić o co chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , ale....

Wentylację foteli to rozumiem, żeby się plecy na długich trasach nie pociły - znaczny wzrost komfortu, ale grzanie w przypadku materiałowych siedzeń, hmmmm.

Rozumiem skórzaną tapicerkę, która zimą staje się lodowata i wtedy grzanie foteli ma sens, ale materiał.

Acha i dodatkowo naukowo stwierdzono, że grzanie foteli wpływa negatywnie na stan tego, co tam mamy faceci, bo nie lubi podwyższonej temperatury Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie krzyczeć na mnie proszę, po prostu jestem chłonny wiedzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
grzesiek128 jest offline   Odpowiedź z Cytatem