mam scorpio z 95r i jest alternator z pompa ta co klekocze glosno. te nowsze alternatory juz od 97 japonskie chodza ciszej. wiec duzo nie myslac kupilem wszystko i zalozylem nowszy alternator
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a tu niestety psikus bo polaczenie elektrycznie starego alternatora bylo na dwa przewodu plusowy gruby i cienki od kontrolki... nowszy jest na gruby i trzy cienkie w kostce
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mam problem jak podlaczyc zeby on ladowal? prawdopodobnie jest sterowany przez komputer??? czy jest jakies wyjscie z mojego starszego komputera gdzies? albo jesli mozna jakos ominac ten komputer? przydalabysie tez schemat instalacji jesli ktos ma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale to pilnie jesli ktos cos wie bo auto stoi a musi jezdzic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.