View Single Post
Stary 17-03-2012, 00:10   #5
majsterus_nt
ford::average

Model: czarny, grafit,turkus
Silnik: ,Pb,ON
Rocznik: 1993,1990
Domyślnie Odp: prośba o ocenienie Mondeo MK3

mówcie co chcecie 20 letni mercedes czy 3 letni mercedes to mercedes, klasa tyle. Nieważne jest się psują te po 2000r ale to jest MB.
a 20 letni ford?? ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

nie żadna modelowa wypowiedź
przecież skądś się wzięła opinia - nie kupuje sie samochodów na F i francuskich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ten samochód jest zapuszczony? ja jestem pedantem, możecie sobie zobaczyć mojego złoma w galerii, czyściutki, a nie był zapuszczony jak go kupowałem, mimo to wymontowałem cały środek i wyprałem karcherem.

a to mondeo jest po prostu zaświnione.
silnik u mnie jest czyściutki, ręki sobie nie pobrudzę kręcąc w nim, a w tym tutaj samym otwarciem maski będzie upaprana.

ten przebieg i ten stan wewnątrz, po prostu będzie zniszczony.

no ale przejedź się oceń.

w tej cenie kupisz honde accord 1999-2000r. z realnym przegieiem, I gwarantuję Ci że bedziesz zaglądał tylko w jedno miejsce - do wlewu paliwa. A właściciele fordów będą wąchać zapach spalin z vteca spod świateł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez majsterus_nt ; 17-03-2012 o 00:27
majsterus_nt jest offline   Odpowiedź z Cytatem