I dziś jestem po zabiegu ozonowania i napełniania klimatyzacji, ale nie w Mondu tylko w Tolku.
Powiem szczerze jestem zaskoczony pozytywnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Byłem umówiony na 11, przyjechałem ok 10.20 bo tak skończyłem zajęcia, myślałem, że trzeba będzie czekać ale nie musiałem. Najpierw został odessany czynnik a ja w tym czasie wymieniłem filtr
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Układ został napełniony, brakowało 50g. Sprawdzone zostało jak chłodzi i chodzi, z kratki wydobywało się powietrze o temp. 5 stopni Celcjusza. Po kilku minutach pracy, została przeprowadzona organoleptyczna kontrola układu chodziło o ew. wycieki. Napełniają czynnikiem z czymś tam co potem jak się świeci ultrafioletem to widać wszystko. Na koniec ozonowanie jakieś 15-20 minut i wsio
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z usługi jestem szczerze powiedziawszy zadowolony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czekam za rok takiego grupona
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W czwartek relacja z tego samego zabiegu ale już w Mondku
Niestety samochodami w domu muszę się ja zajmować
P.S. Alusy założone
Pozdrawiam, Tomek