Andrzeju nie wiem ile to powinno trwać...
Wiem ile u mnie trwało ok 20minut. Musi mają wydajny sprzęt
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo nowy to na pewno;p Jutro jade Mondkiem to może inny będzie obsługiwał to porównam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś byłem Mondkiem na serwisie klimy.
Ozonowanie trwało 20-25 minut. We wszystkich autach tak robią.
W Seacie brakowało mi 50 gram odczynnika zaś w Fordzie aż 180gram... Ale za to w Fordzie temp z nawiewu oscylowała w granicach 3 stopni a w Seacie ok 5
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W obu autach filtr przed ozonowaniem wymieniałem sam, jeśli ktoś nie umie to wymienią. Mi to zajęło aż 5 minut
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Spokojnie da się wyrobić podczas napełniania klimy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ogólnie to chyba zadowolony jestem
Pozdrawiam, Tomek