View Single Post
Stary 24-03-2012, 06:48   #1
Slawko

Question Nowe funkcje na forum - co oznaczają i do czego służą?

Witam.
znalazłem dziś nowe funkcje na forum:
  1. pod avatarem i pod licznikiem postów jest coś takiego jak: Points: 0
  2. w widoku profilu "vBshop"
Czy można poprosić o zaspokojenie mojej ciekawości co to jest, do czego służy i jak działa? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

edit: juz chyba wiem co to jest points. za każdy napisany post daje 5 pkt. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

edit 2: chyba jednak nie, bo po edycji tego posta punkty zniknęły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

edit3: o znowu są Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pewnie jak zatwierdzę ta edycję, to znikną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

edit 4: no i miałem rację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Slawko ; 24-03-2012 o 06:55
  Odpowiedź z Cytatem