widzę że co niektórzy już dorabiają teorie do moich słów.
Każdy ma prawo myśleć co uważa i mam to gdzieś...
Nie mam nic przeciwko zmianom na forum, ja póki co nie widzę powodu by być niebieskim (a parę razy już się nad tym zastanawiałem), no ale jeszcze mnie nikt nie przekonał. Póki forum w takiej postaci jak teraz pozostanie nadal, a nowe funkcje spowodują rozwój całościowo to jestem całkowicie za. Nie moje forum (jako własność), nie ja wpadłem na pomysł założenia - wiec mi nic do tego, a nawet - powiem nie po polsku - bym się cieszył że komuś się udało coś rozwinąć, utrzymać i jeszcze na tym zarobić.
a co do mojego postu - to proszę przeczytać całość jeszcze raz i ze zrozumieniem, a nie wyrywać tylko pierwszego zdania z kontekstu.
Cytat:
|
może dzięki temu nie będą konieczne dalsze podwyżki składek dla klubowiczy na utrzymane forum... ale Ciebie to nie zaboli przecież...
|
rozumiem że to odnośnie tego że nie jestem niebieskim - wydaje mi się że daję temu forum więcej niż nie jeden niebieski...
a dla tych którzy jeszcze nie zrozumieli o co mi biega - wprowadzono na forum cichaczem nowe funkcje, co niektórzy moga odebrać jako "skok na forum" oraz "na ich kasę". A wystarczyło aby poinformować tubywalców że będą zmiany na forum związane z testami, itd, itp... to by zamknęło zbędne insynuacje... No przynajmniej tak robiliśmy na innych, równie poważnych, forach...