View Single Post
Stary 29-03-2012, 22:22   #18
Miras.
ford::average

Model: 1
Silnik: Spalinowy
Rocznik: 79
Domyślnie Odp: New design - ładny, ale...

Mam włączoną nową skórę od kilku dni (była dostępna już tydzień temu jako 'testowy' - "kto szuka ten... wie" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i coraz bardziej mi się podoba.
Jak już pisałem Jackowi, styl jest fenomenalny zarówno pod kątem graficznym jak i technicznym.
WiLu pokłony za włożony trud i czas. .....kiedy Ty to zrobiłeś ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a teraz się przyznam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , ten niepodobający się baner czyli 'czy' fordy i logo to tajna akcja moja i Mirasowej. Więc wszelkie 'recenzje' należy kierować bezpośrenio do mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .....interesantów przyjmuję w piątki między 11 a 12-stą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miras. jest offline   Odpowiedź z Cytatem