View Single Post
Stary 31-03-2012, 20:31   #1645
radzik22
ford::advanced

Imię: radek
Model: BMW f30 328i
Silnik: 2.0 benzyna TwinTurbo
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: komputer paliwowy dodanie opcji w benzynie i dieslu

Cytat:
Napisał janusz72 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Raczej powinno pokazywać na gazie wszystko, ponieważ sterowniki gazowy i benzynowy razem ze sobą wspólpracują, przewody od wtrysków są odlączone i wpięte w instalacje gazową a z instalacji gaz przewody podpięte od wtrysków. Wiem bo rozmawialem z monterem instalacji, wskazania są w miare dokladne , tylko jest maly problem z wskazaniem pozostalego dystansu , ponieważ gaz ma inną bezwladność i dlatego dziala troche z opóźnieniem. Mój szwagros montowal 3tyg temu do brawo i pokazuje mu wszystko , oczywiście na gazie wskazania są większe bo spalanie też, instalacja to Stag 4 z najnowszym sterownikiem, instalacja bezobslógowa , jak jeżdze Barchettą to musze zobaczyć na kontrolke bo nie wiadomo czy się jeździ na gazie czy benzynie, niema róznicy! Warunek to dobry sterownik!
to mnie pocieszyles bo licznik juz zakupiony tylko i wylacznie po to aby miec to chwilowe spalanie jak i na benzynie tak i na gazieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
radzik22 jest offline   Odpowiedź z Cytatem