Witam mam taki problem z centralnym zamkiem. Otóż gdy otworzę samochód kluczykiem to mam problem z zamknięciem kluczyk bardzo ciężko przekręcić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.ale gdy pociągnę za klamkę we wnętrz samochodu to kluczyk da się przekręcić normalnie. Wygląda na to że gdy otwieram kluczykiem to zamek do końca nie otworzy i później są problemy z zamknięciem i muszę pociągnąć za klamkę wewnątrz i jak by silniczki zamka jeszcze ciupkę zapracują i wtedy można zamknąć drzwi kluczykiem.
Dodam tylko że taki problem występuje jedynie w dziwach od kierowcy drzwi od pasażera da się normalnie zamknąć i otworzyć kluczykiem.
Czy da się coś z tym zrobić?? I gdy na przykład zamatował bym moduł na pilota taki za ok 100zł to czy by tym pilotem można było normalnie zamykać i otwierać auto bez pociągania za wewnętrzną klamkę??
Obecnie centralny mam tylko z kluczyka.
Z góry dziękuję za odpowiedz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.