View Single Post
Stary 04-04-2012, 23:22   #41
HPL
ford::average

Model: MB GLC
Silnik: 2.0
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Na ciepłym silniku świeci kontrolka ładowania i brak jest reakcji na pedał gazu

Cytat:
Napisał oldrodge Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a to co napisał kolega Brzo jet dla ciebie bardzo dobrym pretekstem
Pytanie tylko do czego pretekstem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., Panowie siedzicie na forum, jeździcie po mechanikach którzy nie potrafią zdiagnozować prostej, tak banalnej i oczywistej usterki że czasami jak opowiadamy sobie między nami mechanikami to co czasami piszecie i z kim macie do czynienia, powiem szczerze to jest lepsze od kabaretu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem w czym jest problem ??? jeżeli z któryś z mechaników miałby na półce używany sprawny alternator taki do prób i podmienił go to by od razu wiedział gdzie leży przyczyna. Ale skoro nie chce się żadnemu ubrudzić rączek ale przez godzinę zastanawia się czy ja go stamtąd wyciągnę, to co się dziwicie i macie do mnie pretensje o co że nie napisałem bo czasu nie miałem. Jak będziecie używać forum do tego aby przekazać waszym mechanikom wiedzę to życzę Wam pomyślnych napraw aut Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. u waszych mechaników.