View Single Post
Stary 05-04-2012, 07:19   #38
Damian
ford::average

Model: A
Silnik: B
Rocznik: C
Domyślnie Odp: New design - ładny, ale...

Cytat:
Napisał darnel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Noo skoro aż tak szybko się podda, to żaden user z niego. Chcesz, żeby forum odwiedzali Ci, którym forum w pas się kłania i niczego od nich nie oczekuje a jedynie oferuje swoje zasoby? Ja nie chcę! Jeśli taki użytkownik po tym, jak mu się "new ... " nie spodoba - odejdzie, to żadna strata. CZasem sporo się trzeba namęczyć, żeby zostawić po sobie ślad na forum. Użytkownik, który przychodzi i wyłącznie oczekuje, nie dając nic od siebie, jest ciężarem dla forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego, mylisz się. Widać, że nigdy nie prowadziłeś żadnego większego serwisu internetowego, każdy Twój błąd może być klęską całego portalu.
To podobnie gdybyś miał firmę... klient nasz pan i tego nie zmienisz, bo firma upadnie.
Ślady, które klient pozostawi to jedynie efekt końcowy. Liczy się przybycie i pozostanie w szeregach.
Użytkownik, który wyłącznie oczekuje jest ciężarem? Nie zapominasz o marketingu, statystykach, reklamie i utrzymanie forum?
Nie patrz płasko na sytuację, dostrzeż innych aspektów, bo takim systemem to my kraju nie zbudujemy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Widzę, że nie tylko ja mam negatywną opinię na temat tego motywu.
Pozdrawiam
Damian jest offline   Odpowiedź z Cytatem