Cytat:
Tak jak obiecalem...zdjecia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1 i 2 - umiejscowienie pajaczka nad schowkiem
3 - gniazdo bez pajaczka
4 - pajaczek we wlasnej osobie
Kolega nizej moze miec racje. Ja mam BT bez usb i oddzielne aux... bez tego pajaczka mi sie nie komunikowal... ale co jest dziwne, jak dzisiaj go wyjalem do zdjec to bt nadal dzialal...zgupialem juz teraz... na wszelki wlozylem go spowrotem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Zrobiłem zdjęcia wiązki idącej do modułu BT - na pierwszym zdjęciu wiązka od lewej strony łączy się z grubszą. Na drugi zdjęciu widać 22 pinową złączkę, nie ma żadnego gniazda z pajączkiem.
Kilka dni temu byłem w warsztacie zajmującym się radiami (Wrocar we Wrocławiu), gościu powiedział, że przyczyną braku łączności z BT jest brak oprogramowania w radiu. Czy ktoś wie, skąd można wziąć oprogramowanie i jak je wgrać? (nie przez USB, bo ten nie czyta żadnych plików).
W radiu (TravelPilot FX) jest opcja Update System Software from CD, ale nie wiem czy dotyczy to radia czy mapy do nawigacji.