Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 07-04-2012, 10:20   #784
januszmal
ford::beginner

Model: s-max
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja tam bym do tego gościa więcej nie jeździł... Gość chyba widział TravelPilota FX pierwszy raz na oczy... Nie ma takiej opcji, aby ta navi nie współdziałała z BT/VC. Nie ma w tym radiu osobnego softu do współpracy z BT/VC. Radio ma dwa softy - odrębny do obsługi navi - ten zwykle aktualizuje się z karty SD z mapą oraz drugi soft, który aktualizuje się z płyty CD. Ten drugi obsługuje wszytko inne.
Podobno najlepszy w okolicy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli masz taką opcję jako ostatnią w menu dealerskim navi, to jest to prawdopodobnie ostatni dostępny firmware dla FXa i nic nie trzeba aktualizować. Spisz wersję firmware i podeślij, to ci powiem czy trzeba coś aktualizować czy nie. Jak przeszukasz moje posty, to znajdziesz wszystko co trzeba o FX.
Spisałem:
Software:
SW_MAIN 0636_080814
SW_NAVI NO967VF_6.4C1P19
Na wszelki wypadek dołączyłem fotki.
Byłem jeszcze w ASO we Wrocławiu, ale tam mi kazali zostawić auto na kilka dni do zdiagnozowania problemu, ale oczywiście nie chciałem zostać bez auta na Wielkanoc.
Bardzo chętnie bym zlecił ten problem komuś kto się naprawdę zna (a przy okazji nie zdarł za bardzo).
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg Software_version.jpg (90.1 KB, 135 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Soft_installation.jpg (92.7 KB, 116 wyświetleń)
januszmal jest offline   Odpowiedź z Cytatem