View Single Post
Stary 07-04-2012, 12:05   #60
Damian
ford::average

Model: A
Silnik: B
Rocznik: C
Domyślnie Odp: New design - ładny, ale...

Cytat:
Napisał Miras. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam nadzieję, że Ty już sprawdziłeś i zaraz się podzielisz wynikami i wnioskami z pomiaru.
Nie, Ty zacząłeś temat, więc Ty powinieneś potwierdzić "swoją" prawdę.
Nie odwracaj w tej chwili kota ogonem, zwalając winę na mnie.

Cytat:
Napisał Miras. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jesteś bardzo nieuprzejmy
Wybacz, ale to irytująca sytuacja, w której autor pisząc bzdury nie ma żadnego potwierdzenia. Rzekome "fakty" o czytelności, praktyczności i szybkość są wymyślone i wyssane z palca.

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozycjonuje to naszą stronę bardzo wysoko.
Dobrze wiemy, co tak naprawdę pozycjonuje, szczególnie Wilu to wie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tutaj nie chcę wchodzić w dyskusję, bo znając życie (a właściwie widząc inne tematy) skończy się to ostrzeżeniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dokładnie, w każdej reklamie, która wyskakuje w prawym dolny rogu jest napis REKLAMY GOOGLE
Google może płacić za kliknięcia. Zaznaczam może, ponieważ to, jak administracja zarządza reklamami to już ich sprawa.
A fundusze z reklam przeważnie przeznacza się na serwery, domenę etc. tak więc w pewnym sensie forum samo na siebie zarabia.
Niekoniecznie dając zyski wychodzące poza forum. Są to jedynie moje domysły i wątpię, aby administrator rezygnował z tej opcji. Zawsze uzbiera się parę groszy, które się zwracają.

Ze swojej strony pragnę zakończyć "bicie piany", bo do niczego dobrego to nie prowadzi.
Swoje zdanie wyraziłem, częściowo osoby krytykujące styl odniosły mały sukces, ponieważ nie jest on już domyślnym stylem.
Jak widać administracja musi sobie zdawać sprawę, że najlepiej to on nie wygląda.
Także pozdrawiam i życzę wszystkim Wesołych Świąt!
Damian jest offline   Odpowiedź z Cytatem