Listwy boczne mk4
Witam, odrazu mówię, że przeszukiwałem forum w tej sprawie, lecz niestety NIE ZNALALEM NIC CO BY ODPOWIEDZIALO NA MOJE PYTANIE.
Chodzi mi o boczne listwy(chromowane), w swoim mondku mam tylko na spodzie szyb, chciałbym sobie dokupić dodatkowe listwy, tyle że górne lecz tego nigdzie nie można znaleźć.. patrzalem u dealera forda - niema patrzalem na allegro - niema..
Gdzie mozna dostac takie listwy ? czy to jest drogie ? da się to załozyc samemu i czy jest to trudne i pracochłonne?
Druga sprawa to taka, że trzeszczy mi dzwignia skrzyni bbiegów. Podobno to plastiki, które znajdują się pod ta skórzaną poszewką, które trzeba nasmarowac.. Nasmarowac - ale czym ? czy do tego są jakieś specjalne preparaty ?
Chciałbym jeszcze się przy okazji dowiedzieć jaki jest dobry preperat do felg aby się tak szybko nie brudziły.. ( podobno jest). W swoim po wyjechaniu z myjni po 20km mam juz czarne "ramiona" felg..
Proszę o porady, pozdrawiam.
Drogi moderatorze, proszę o nieusuwanie mojego tematu, ponieważ szukałem na ten temat tematów, na kilka pytan znalazlem odpowiedź ale nie taka jaka oczekuję (czyli dokładną..). Dziękuję.
|