View Single Post
Stary 11-04-2012, 07:56   #45
kris-p3
ford::beginner

Imię: Krzysztof
Model: Focus
Silnik: 1,6 16v Pb+LPG
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: instalacja wodorowa - czy to bezpieczne dla silnika

Cytat:
Napisał kicaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
po prostu wiem że to nie działa, że to tylko autosugestia
OK. Jako próg autosugestii możemy umownie przyjąć 10% oszczędności - delikatniejsze przyspieszanie itp. Ogólnie ,, lżejsza noga `` na gazie . Nie ma problemu .
Tu link do fajnej stronki pt. To nie może działać , to amunicja dla Ciebie kolego . Warto przeczytać .
http://energyfree.republika.pl/auto.htm
Zastanawia mnie ogromnie skąd tak duża ilość informacji , firm , nawet w Polsce , montujących i produkujących te ustrojstwa . USA , Francja , Belgia , Wielka Brytania - tam znalazłem te informacje . Zbiorowe złudzenie optyczne przy tankowaniu ?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jak na razie doprowadziłem do pełnej sprawności silnik i całe zasilanie , na gazie też . Cyka jak zegarek . Na benzynie spala mi w granicach 7.5 do 8.5 na 100 km ( mam dość ciężką nogę ) , a samochód jest do jazdy , a nie do toczenia się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
Dzisiaj i jutro jeżdżę tylko na gazie , sprawdzę ile wyjdzie .
Po instalacji , relacja z testów z jazdy z HHO na benzynie i na LPG .
Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS . A już myślałem , że rozumiem jak to działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez kris-p3 ; 11-04-2012 o 07:59 Powód: dopisek
kris-p3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem