Witam witam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cisza w temacie...ehehe no tak bo sie rozkoszuje jazdą bez skrzypiących foteli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już miesiąc jestem posiadaczką białej Sportage
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wziełam 184KM diesla bez napędu na cztery:/ ,ale nie marudze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Autko sprawuje się znakomicie przynajmniej jak narazie.Troche mi brakuje szklanego dachu i tego niesamowitego ice white'a ,jednak myślę że nie ma co rozpaczać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Mam nadzieję że będzie mi służyć,chociaż już wiem że musze olej zmianić bo ten Lotos który jest tam od nowości to jakaś porażka...
A przy okazji chciałam Wam wszystkim podziękować za opinie i pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i jeszcze z innej beczki....została mi spuścizna w postaci letnich opon na alu,ktore przejechały 15 tys i bagażnik thule raz użyty.Może komuś by się przydało?Mnie już na nic...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dajcie znać.
Pozdrawiam gorąco