Witam serdecznie.Powiem Wam tak sami jestescie sobie winni ze auta maja cofane liczniki.Każdy z Was che auto za darmo i przebiegiem do 100tys.Auta z 2007 2008 maja min 200tys .Ja mam Mondeo z 2008 ktore ma 200tys i jest wszystko ok jak kupywalem bylo mniej ale poprosilem sprzedawcę o prawde i powiedział co i jak , ale wiekszoości z Was mowiac prawde nikt by juz nie kupil!!!!!!!!!!!!AUTA W TYCH CZASACH ROBIA 400-500TYS I JEST OK ALE AUTO JEST JAK CZŁOWIEK JAK JEST GŁODNE TRZEBA DAĆ JEŚĆ!!!!!!!!!!!!!OCZERNIACIE KOMISY ITP ALE WY TEMU JESTESCIE WINNI!!!!!!!!!!!!!!!!DZIWIE SIE ZE TAK DODAJECIE LINKI FOTKI ZA TO JEST SPRAWA W SĄDZIE !!AUTA PODOBAJA SIE WAM NP DAJECIE ZALICZKI KUPUJECIE A POTEM MACIE PROBLEM BO KOTOS DAL JAKIS WPIS!!!ZNAM KILKA OSOB CO ZŁOŚLIWIE OPISUJE DANY KOMIS .....KONKURENCJA MACIE SERWISY ITP TU SZUKAC PRAWDY A NIE FORA...WASZA SPRAWA!!!!UDANYCH ZAKUPÓW !!
Cytat:
Witam!
Niestety zanim przeczytałem ten post dałem zaliczkę na tego mondeo . Na ile wiarygodny jest ten raport z Holandii?
Umówiłem się na poniedziałek ze sprzedającym w ASO. Podobno książka serwisowa jest i zamierzam zadzwonić do Holandii w celu potwierdzenia serwisowania i przebiegu. Co mi jeszcze radzicie??
Pozdrawiam Jawor13
|
Chcesz to wysle Tobie z 10 takich raportów....