Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 18-04-2012, 21:55   #2507
Delmut
ford::beginner

Model: Ford Mondeo
Silnik: diesel
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: stylizacja Mk4

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Delmut a możesz pstryknąć zdjęcie progów przy otwartych drzwiach??
Przepraszam, ale częściej zaglądam na forum 126pGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Fotki zrobię jutro i wrzucę.
Cytat:
Napisał gloomy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chodzą mi po głowię również dwie rury z dyfuzorem, tylko pytanie jak to by wyglądało bez dokładania nakładek na boki i przód ? mam więc mieszane uczucia czy jak obniży się tył przez ten dyfuzor to będzie to grało z resztą samochodu. Może Delmut jak robiłeś to u siebie to zacząłeś od tyłu i zweryfikujesz moje przypuszczenia ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wg mnie sam tył nie wyglądałby dobrze. Mimo wszytko listwa troszkę obniża zderzak, a ten wtedy nie pasowałby do progów i przodu. Dlatego ja nie mogłem przeboleć okresu, kiedy miałem przód i boki, a tyłu nie było:/

PS. Ostatnio doszedł zestaw obniżający Eibach (zamawiany i montowany w ASO), a jutro powinny dotrzeć osiemnastki.

Ostatnio edytowane przez Delmut ; 18-04-2012 o 21:57
Delmut jest offline   Odpowiedź z Cytatem