View Single Post
Stary 19-04-2012, 19:12   #26
malysz86
ford::average

Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Co jest mi potrzebne do zamontowania halogenów 2005r. ? W standardzie nie było.

Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moim zdaniem przeciwmgielne z przodu w naszym klimacie są raczej bezużyteczne. Jedyna ich zaleta to taka, że... ładnie wyglądają. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to jest kwestia tego gdzie mieszkasz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pod avatarem masz Warszawę, w mieście to faktycznie średnio przydatne są przeciwmgłowe światła, ale ja mam sporo kursów w długie trasy, często Słowacja, Czechy, Francja albo u nas w Polsce, w lasy albo w góry, albo w takie miejsca gdzie jest wilgotno więc jesienią jak są mgły to jest porażka, no i nie zawsze jesienią jest źle. W sierpniu miałem kurs po Francji w alpach i jak góra zaczęła parować ok 5-6 rano to wyglądało jakbym w chmurę wjechał więc w moim przypadku to raczej nie chodzi o wygląd, ale też o funkcjonalność ;P
A że ładnie wyglądają to swoją drogą ;P
malysz86 jest offline   Odpowiedź z Cytatem