Temat: [Mondeo 2000-2007] Podgrzewanie siedzeń
View Single Post
Stary 20-04-2012, 20:28   #273
matrog19
ford::expert

Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Podgrzewanie siedzeń

Witam. Dzisiaj dokonałem pewnego odkrycia, którym jestem zafascynowany ale musicie mnie w nim utwierdzić albo powiedzieć że się mylę. Otóż mój mondek posiada wszystko w wyposażeniu co było możliwe oprócz podgrzewanych siedzeń. Skóra jest a podgrzewania brak. Instalacja w tym miejscu co powinien być przycisk też jest. Dzisiaj włożyłem głowę pod fotel pasożyta i z tego co analizuje to maty w siedzeniach chyba są. Do fotela pasożyta z jednej strony wtyczki wchodzi 12 kabelków i tyle samo z niej wychodzi. W siedzisko tam gdzie wchodzi kabel czujnika czy ktoś siedzi wchodzą inne też kable. Podejrzewam, że od mat. 12 kabli mam z jednej i drugiej strony i z tego co liczyłem to tak 2 to czujnik zapiętych pasów, 2 to napinacz, 2 to boczna poduszka, 1 kabelek od maty czy ktoś siedzi i zostają 4 które wg mnie są od mat. Po weekendzie zamieszczę fotki ale może ktoś bez tego mi odpowie? Skoro instalacje pod przycisk mam to i do fotela powinna biec a skoro z jednej i drugiej strony tyle samo jest kabli czyli maty są Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.