Temat: [Mondeo 2000-2007] Podgrzewanie siedzeń
View Single Post
Stary 20-04-2012, 22:26   #275
matrog19
ford::expert

Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Podgrzewanie siedzeń

Myśle, że ktoś poprostu od nowości nie chciał podgrzewanych foteli. Wg microcata podgrzewania od nowości nie było. Z tego co analizuje to wystarczy przycisk i przekaźnik i będzie chodzić. Czekam jeszcze na wypowiedź kogoś innego odnośnie tych kabelków...

Dzisiaj znalazłem w internecie opis wtyczki i z tego co patrze wg niej to nie mam podgrzewania ;/ Najgorsze jest tez to ze nie mam instalacji do podgrzewania do fotela. Dziwne to wszystko. Tam gdzie przycisk instalacja jest to dlaczego nie idzie dalej do fotela. Do maty obciążenia fotela idzie widocznie więcej niż jedełn kabelek i to są te dodatkowe, które wchodzą w fotel. No to humor mi się tak szybko zepsuł jak mi się poprawił. Jeszcze jedna rzecz cały czas nie daje mi spokoju. Mam maty w siedzeniach i czujniki zapięcia pasów a kontrolki nie mogę uruchomić i nikt nie wie czym to idzie ;/ ludzie mówią, że w tddi nie ma tej kontrolki a niektórzy mają. Zreszta to by było bez sensu, że w tddi ma niby tego nie być. Jak robie test gemu to przy zapinaniu i odpinaniu pasa pika. Sory za OT

Ostatnio edytowane przez matrog19 ; 22-04-2012 o 17:57
matrog19 jest offline   Odpowiedź z Cytatem