Temat: [S-MAX 2006-2015] Modyfikacja zamka
View Single Post
Stary 24-04-2012, 12:33   #18
keisim
ford::professional

Imię: Michał
Model: Audi A6 Allroad C8
Silnik: 3.0 TDI 349KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Modyfikacja zamka

Cytat:
Napisał Slartibartfast Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak to takie nowoczesne to po jakiego montują te niecywilizowane dźwigienki?
Hmm... może po to żebyś mógł zaryglować/odryglować zamki jak padnie elektryka/guzik? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał botubar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego keisim - klamka drzwi działa dwustopniowo. Do połowy otwierają się zamki a jak pociągniesz dalej to dopiero otwierają się drzwi.

Ps.
Wygląda na to że nie macie w życiu problemów - zazdroszczę
botubar, próbujesz mnie przekonać do odryglowywania zamków w drzwiach pasażera przez pociągnięcie do połowy klamki w drzwiach kierowcy?!? Chyba żartujesz... wiem, że w lewe ucho można podrapać się prawą ręką ale nie tędy droga. Do ryglowania/odryglowania zamków powinien być guzior - nie wszyscy go mamy i dlatego niektórzy zainteresowani są dołożeniem. Przeczytaj raz jeszcze temat wątku i pytanie, które zadał cybershot.

Twoje P.S. pozostawię bez komentarza.

Cytat:
Napisał RafałB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dokładnie u mnie to samo i tak samo działa.
Oby i w Mondziaku tak zadziałało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez keisim ; 24-04-2012 o 12:35
keisim jest offline   Odpowiedź z Cytatem