Temat: [C-MAX 2003-2007] Tuning Maxymiliana
View Single Post
Stary 26-04-2012, 23:02   #309
s'marek
ford::average

Model: Focus c-max
Silnik: 2.0 TDCi by WSTR
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Tuning Maxymiliana

Cytat:
Napisał s'marek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... Sam troszeczkę swojego "zindywidualizowałem", ale zdjęcia później.
Cytat:
Napisał Franuśś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
, pokaż co tam zmodziłeś s'marek.
OK, OK, ale podkreślam - jest to tylko delikatna stylizacja (przyciemnione kierunki i lampy tylne, przyciemniłem znaczki Ford, ale z tego nie jestem zadowolony, dodałem ledy, ciemną folię nad przednią szybą) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Z chęcią założyłbym składane lusterka, nakładki na pedały, może jakiś wydech dedykowany, ale to plany... z resztą nie zamierzam dużo wkładać w samochód.

Ostatnio edytowane przez s'marek ; 26-04-2012 o 23:13
s'marek jest offline   Odpowiedź z Cytatem