Widziałem kiedyś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiem w jakim one są stanie, ale jeśli są zapieczone i dobrze się złapie kluczem to wg mnie mogą się ukręcić. Ale dobra.
Mam inne pytanie!
Natomiast pękła mi chłodnica. Nie byłoby w tym nic dziwnego bo można wymienić na inną. Tylko w tym rzecz, że ja mam automat, a różni się to tym iż w takiej chłodnicy dodatkowo są zamontowane 2 króćce do chłodzenia oleju w skrzyni. A takiej chłodnicy nie mogłem nigdzie znaleźć, bo to rzadkość. Więc kupiłem od manualnej skrzyni, zamontowałem, a ze startej chłodnicy wymontowałem rurkę i podłączyłem ją pod dwa króćce. Różnica jest teraz taka, że ta rurka, przez którą przepływał olej w chłodnicy, teraz jest poza nią. I moje pytanie brzmi czy takie chłodzenie wystarczy? Nie zagotuje się olej w skrzyni? Dziś jeździłem po mieście i jak dotknąłem rurki to miała z jakieś 70 stopni na oko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.