Cytat:
Sorki, ze jeden pod drugim, ale to po to żeby ktoś tu zajrzał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No więc tak. Kupiłem wiązkę z anglika i poprzekładałem sobie odpowiednie piny wg opisów na forum. Teraz tylko prosiłbym żeby ktoś potwierdził, że dobrze zrobiłem przekładkę i mogę wiązkę już do samochodu bezpiecznie zakładać. Mam dodatkowo jeszcze pytania.
Zrobiłem tak:
1. Rozebrałem słoniki i przełożyłem piny głośnika z górnego słonika do dolnego, a następnie złożyłem wszystko do kupy. Czy tu już wszystko zrobiłem w słonikach?
2. Rozebrałem wtyczkę od joysticka lusterek i zamieniłem pin 1 z 2 i pin 5 z 7.
3. Rozebrałem wtyczkę od opuszczania szyb i zamieniłem miejscami pin 6 z 14 i 7 z 15.
Czy to wszystko? Czy też trzeba jeszcze coś pozamieniać we wtyczce od lusterek od strony wiązki (samej wtyczki od lusterek wiem, że mam nie ruszać)?
Pozdrówki
|
Mysle, że w drzwiach to już wszystko zrobiłeś co powinieneś. Gniazda od strony wiązki chyba też nie ruszaj. Ja swoje zakładałem juz dwa lata temu i troche mi z pamięci uleciało. Mój to Irlandczyk i bebechy miałem od angola więc nie miałem tej zabawy.
Czeka Cię natomiast kabelkowanie od drzwi do skrzynki bezpiecznikowej bez tego ani rusz.
Mam nadzieję, że masz schematy i pookablowaniu wszystko Ci odpali.
Pozdrowionka i powodzenia