View Single Post
Stary 09-05-2012, 05:02   #25
Radzio1985
ford::beginner

Model: C-max
Silnik: benzyna 150KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: swiatła led dedykowane do nowego modelu - nie polecam

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja zadam pytanie zaczepne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy nadal są ok po ostatniej wymianie?
Heh....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak na razie po ostatniej wymianie światła faktycznie nie parują, ale...
...mam swoją teorię na ten temat. Otóż na dworze jest dosyć ciepło, dużo słońca i ledy mają idealne warunki do tego, żeby w razie czego woda ze środka odparowała. Wydaje mi się jednak, że to tylko kwestia czasu. Przyjdzie październik, listopad, zima i według mnie temat wróci, ale obym się myliłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A co do koloru to oczywiście rzecz gustu, ale sporo osób wybiera nowego C-maxa w kolorze czarnym. Mimo, że nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem tej barwy (drugi samochód mam w zupełnie innym kolorze) to również uważam że CMaxiowi w czarnym do twarzy.
Radzio1985 jest offline   Odpowiedź z Cytatem