View Single Post
Stary 09-05-2012, 10:05   #281
PAFFCIO
ford::professional

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Światła do jazdy dziennej

Cytat:
Napisał dario6273 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam podłączone ledy i włącznik jest na pozycji auto -czyli jak robi się ciemno to wyłączają się ledy i zapalają światła ale w pozycji 0 ledy niestety się świecąGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no tak, bo podłączenie zasilania do ledów jest "na stałe" - czyli bez uwzględnienia przełącznika świateł, a sterowanie do ledów, masz podłączone zapewne do świateł pozycyjnych...to standard w montażu... ja szukam rozwiązania i odpowiedzi "why not" ;-D
Cytat:
Napisał Alecki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... i będzie można dorobić odcięcie zasilania DRL' ów przy pozycji "0".
kurcze, ale to dodatkowa kombinacja... na prawdę nie ma tu kogoś kto jest w stanie posprawdzać, czy i gdzie pojawia się 12V na ustawieniu "auto" - jak czujnik mówi "dzień", a nie ma gdy jest "0"?? To naprawdę niemożliwe, czy zwyczajnie tak jest prościej??

Ostatnio edytowane przez PAFFCIO ; 09-05-2012 o 10:11
PAFFCIO jest offline   Odpowiedź z Cytatem