View Single Post
Stary 09-05-2012, 13:29   #284
tdl
ford::average

Imię: Tomek
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2,0 tdci 171km/426Nm by V-tech
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Światła do jazdy dziennej

Cytat:
Napisał PAFFCIO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tu pisałem jak bym chciał podłączyć:
http://www.forum.fordclubpolska.org/...&postcount=270
wiesz, mając czujnik zmierzchowy chciałbym go móc wreszcie wykorzystać ;-), co więcej nie ma absolutnie żadnych przeciwwskazań prawnych by tego tak nie zrobić. Co więcej, przy takim podłączeniu...powiedzmy, że jedziesz do Belgii, Chorwacji czy Grecji, gdzie nie ma obowiązku...trafisz na policjanta idiotę, który Ci powie "wyłącz światła", a Ty mu powiesz, "nie da się?"
Zastanawia mnie z jakiego powodu tak się upierają...skoro już wydajesz kasę, to wydaje mi się, że masz coś do powiedzenia w tym względzie :-)
Daj znać proszę, czy i/lub jak podłączyłeś światełka, dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ja mysle o tym samym gosc jak mu o tym powiedzialem to cos krecil nosem ale powiem ze mam miec tak zrobione i juz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tdl jest offline   Odpowiedź z Cytatem