a propos kontrolki ładowania. Opisywałem mój przypadek w innym poście.myślałem ,że po zimie mu przeszło spokój był do maja. Teraz objaw jest taki,że kontrolka świeci na "zimnym" po próbie uruchomienia jest "test zegarów" potem gasną wszystkie kontrolki,następnie swiecą się : ładowanie ,abs,esp, stop Po chwili wszystko wraca do normy i można jechać( ze świecącą się ładowania lub nie) Elektryk podpioł kompa i stwierdził ,że nie da się jednoznacznie zdiagnozować tego problemu. Błędy w pracy silnika, brak ładowania jakiś nieznany błąd "WATCH DOG"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.zgłupiałem!. sugestia jest na wymianę altka, ale nie gwarantuje to rozwiązania problemu. na mój głupi łeb wychodzi na to ,że brak jest gdzieś masy. Dziś po przekręceniu kluczyka w ogóle żadna kotrolka nie jaży po kilku razach zaskakuje. diagnoza:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.problem z kostką stacyjki jutro wymieniam i zobaczę co dalej. jest jeszcze perspektywa,że zwarcie może robić rozrusznik:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zobaczymy...P.S...Co do kolegi HPL to przyznaję,że rozmawiałem z człowiekiem przez telefon i stwierdzam ,że kolega wie o czym mówi nawet naprowadził mnie na dobry trop. jest jakaś wiedza i na chłodno potrafi rozwiązać problem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w przeciwieństwie do wielu "fachowców" którzy najlepiej za wym...klocków skasowali by po 100 za komplet ,a jak już poważny problem to sorry ale "zarobiony jestem"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.