Temat: [Focus 1998-2004] Jakie felgi do opon?
View Single Post
Stary 09-05-2012, 19:29   #161
woolko
ford::amateur

Model: Ford - Focus
Silnik: 1.8 16v
Rocznik: 1999
Domyślnie Odp: Felgi Opony Rozmiar

Cytat:
Napisał blnia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam. !!
Jestem posiadaczem Forda Focusa MK1 1.8 TDCI 2004 r. , chcialbym sie dowiedzieć czy koła o rozmiarach 17" z ET38 na oponie 225/45 będą pasować do tego auta. Wiem, ze są to duże parametry ale mam dobrą okazje na zakup.
siema jak masz zalozone zawieszenie gwintowane lub dobre gazowki to nie powinny ocierac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zero ugiecia inaczej mowiac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam gazowki ale nie sa zbyt dobrej firmy i zeby nie ocieralo na 17 to kupilem 205/40 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i spokoj swiety Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.bo nawet majac 205/45 to tyl ocieral ;/oczywiscie przy 5 osobach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
woolko jest offline   Odpowiedź z Cytatem