View Single Post
Stary 13-05-2012, 12:52   #6
wrzoch
ford::expert

Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Polecane Serwisu Ford

Cytat:
Napisał andyvip Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po moich nieudanych próbach napraw usterek w Euro-Car Krakow postanowiłem zmienić serwis
No to ja dodam swoje 3 grosze jeśli chodzi o dział części zamiennych.
W Euro-Car zazwyczaj trafiam na dwóch typasów, którzy mają miny w stylu "coś tu chciał" i wyglądem przynajmniej mnie przypominają sycylijskich mafiosów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście są najmądrzejsi, bo jakby mogło być inaczej. Prosty przykład - ułamał mi się jeden uchwyt nietypowy w samochodzie, polazłem do nich, siedziałem tam prawie pół godziny i szukaliśmy tego, w końcu koleś zastrzelił mnie zdaniem "Katalog jest rozbudowany, mamy tutaj kilkaset tysięcy części, ale może zdarzyć się, że którejś nie ma i nie da się kupić". Jak się okazało po wizycie (tego samego dnia) w Wikarze - bull shit. Tam też nie powiem, żeby znaleźli część od razu, ale gość się nie poddał i nie pieprzył, że się nie da (bo mu się nie chce). W końcu część się znalazła w takiej zakładce, w której w życiu bym nie wpadł, aby szukać. 5PLN i tydzień czekania - jechała z magazynu w Niemczech, ale się dało. Z bananem na twarzy wybieram teraz Wikara.

Kontakt: wrzoch(at)gmail.com
wrzoch jest offline   Odpowiedź z Cytatem