Witam, jestem tu nowy. Po przeczytaniu tych wszystkich postów, postanowiłem sam napisać.
Mam problem ze swoim Escorcikiem 1.6 EFI 8V LPG a mianowicie ostatnio przestał jeździć na gazie, tak ni stąd ni z owąd. Zaczął strzelać, parskać i muł totalny. Oczywiście zaraz przełączyłem na benzynę a tu niespodzianka. Szarpie, rzuca silnikiem, targa autem i brak mocy. Przy ruszaniu przerywa i strzały w wydech.
No i dla mnie to już kaplica bo auto zarabiało na siebie bo pracuję w usługach i muszę dojeżdżać do klienta.
I teraz meritum dlaczego tu piszę.
Byłem z tym problemem u kilku mechaników, większość popatrzyła pogdybała wymieniła mi ze sto przyczyn i ... nic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak było tak jest... A najfajniesze w tym wszystkim że każdy kazał sobie zapłacić za "poradę"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak więc już straciłem trochę kasy a Essi jak mulił i strzelał tak muli i strzela. Czy jest tu ktoś kto poradziłby mi w tej kwestii ? Myślę że sprawa dotyczy układu zapłonowego a nie jestem zbyt biegły w tych rzeczach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiem już gdzie i do kogo mam podjechać... tym bardziej że jazdą tego nazwać nie można, męczarnia... Może ma ktoś trochę wiedzy w tym temacie i coś mi doradzi lub pomoże...
Straciłem już całkowicie nadzieje że jeszcze będzie jeździł jak parę dni temu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.