View Single Post
Stary 19-05-2012, 13:44   #329
jezikk
ford::beginner

Model: MK4
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Światła do jazdy dziennej

Witajcie,

dziś w Krakowie a AUTOLAND założyłem sobie do MK4 światła NSSC 506HP (nowy model, bez śrubek z przodu, zakupiony bezpośrednio od importera http://sklepowisko.com/DRL-MODEL-NSSC-506HP).

Niestety, mimo chęci elektryka nie udało się ich podłączyć aby działały tak:
- przełącznik pozycja 0, ACC on - nic nie świeci
- przełącznik pozycja 0, silnik wliczony - świeca led
- przełącznik w pozycji auto, ACC on - nic nie swieci
- przełącznik w auto i włączony silnik świecą led a jak ciemna xenony.

U mnie światła podłączone sa następująco (przełącznik off):
- ACC on - świecą led
- silnik włączony świecą led
- robi sie ciemno, przełącznik on odpalają xenony.

Niestety, nie da sie bez odpowiedniego modułu CAN przechwycić sygnału o pozycji przełącznika auto i informacji/impulsu ze włączają sie xenony.

Fotki z mojego montarzu:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez jezikk ; 20-05-2012 o 22:03 Powód: Dodane zdjęcia montażu.
jezikk jest offline   Odpowiedź z Cytatem